Jitřní země je věnována duchovní tématice, jako jóga, witchcraft, kult Bohyně, posvátná sexualita, tantra, mystika, ale tématem je i zdravá výživa, vegetariánství, ekologie, léčivé rostliny.
Jitřní země 
Translate - select language ^
 
  Dnešní datum: 23. 01. 2022     | Mapa stránek | Fórum JZ | Galerie JZ | Na Chvojnici | Galerie Na Chvojnici | Biozahrada |
   
 
kulatý roh  Náhodný citátkulatý roh
Mark Twain:
Bůh stvořil člověka, poněvadž byl zklamán opicemi. Pak už na další experimenty rezignoval.

kulatý roh  Hlavní menukulatý roh
Hlavní stránka
Mapa stránek Jitřní země
Přehled rubrik
Odkazy
Galerie Jitřní země
Ankety
Nejčtenější stovka
Rozšířené vyhledávání
Poslat nové heslo
Upravit čtenářskou registraci
Zrušit svoji registraci čtenáře

kulatý roh  Přehled rubrikkulatý roh

kulatý roh  Nejčtenějšíkulatý roh
Párové duše
(01. 02. 2019, 3102x)
Změna vede k osvobození
(22. 02. 2019, 1833x)
Rekapitulace
(14. 02. 2019, 1760x)
Život v přítomnosti
(30. 04. 2019, 1729x)

kulatý roh  Počasí, Slunce, Lunakulatý roh

Solar X-rays:
Status
Geomagnetic Field:
Status
Aktuální snímky Slunce


kulatý roh  O Jitřní zemikulatý roh
Jitřní země
ISSN 1801-0601
Vydavatel: J. Holub, Kralice n. Osl.
Jitřní země byla založena na pod­zim roku 2000. Věnuje se hlavně duchovní tématice, ať už je to jó­ga, witchcraft (wicca), kult Bo­hy­ně, posvátná sexualita a tantra, mys­ti­ka, New Age, ša­ma­nis­mus ale také třeba zdravá výživa, vege­tari­án­ství, lé­čivé rost­liny a eko­logie.

Kuchařské recepty

* Letní zeleninové saláty


Převzato - Kuchařské recepty - 15. 09. 2008 (10311 přečtení)

Recepty na zdravé letní saláty.



Mexický zelný salát

Půl hlávky bílého zelí, půl hlávky červeného zelí, 3 cibule, 4 zelené papriky, 4 rajčata, půl lžičky cukru, 2 lžíce oleje, celerová nať, ocet, hořčice, mletý pepř, sůl.

Papriky umyjeme, zbavíme semen a pokrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka, zelí nastrouháme. Vložíme do mísy, promícháme, ozdobíme pokrájenými rajčaty a zalijeme marinádou z octu, cukru, soli, oleje, mletého pepře, trošky hořčice a celerové natě.

Pestrý salát

3 rajčata, 1 vařená červená řepa, 1 menší okurka, čtvrtka bílého hlávkového zelí, 2 mrkve a půlka menšího celeru, 2 dl kysané plnotučné smetany, sůl, pepř, citrónová šťáva, olej na zakapání, ředkvičky a hlávkový salát na ozdobení.

Všechny druhy zeleniny očistíme, omyjeme a podle potřeby oloupeme. Pak ji nakrájíme na nudličky, smícháme s ostatními přísadami a nakonec zalijeme smetanou. S čerstvým chlebem je to chutná večeře. Lze ji ještě doplnit natvrdo uvařenými vejci.

Cibulový salát

6 cibulí, sladkokyselá zálivka s olejem, 4 listy salátu, petrželka, mletý pepř.

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a přelijeme na sítku vroucí vodou. Necháme okapat. Ještě horkou cibuli zalijeme zálivkou a necháme v chladničce pod pokličkou rozležet a přiměřeně vychladit. Při podávání vyložíme misky opranými a osušenými listy salátu, na ně srovnáme cibuli, přidáme zálivku, posypeme jemně usekanou petrželkou a čerstvě mletým pepřem. Podáváme především k teplým masitým pokrmům, ale i k tlačence nebo huspenině.

Bramborový salát s jablky

400g brambor, 200g jablek, 200g vařeného celeru, dresing z majonézy s jogurtem.

Dresing připravíme smícháním 2 lžic majonézy a 2 lžíce bílého jogurtu, podle chuti přidáme hořčici, kečup, trocha pepře a sůl. Brambory vařené ve slupce necháme vystydnout, oloupeme, nakrájíme na kostičky, a stejně tak celer a doplníme plátky jablk. Lehce vmícháme jogurtovo-majonézový dresing a podáváme buď jako lehčí večeři, nebo jako přílohu např. k rybě.

Okurkový salát

Asi 1,5 kg salátových okurek, 2 dcl octa, 3-4 cibule, 15 dkg cukru, 3 lžíce vegety, 1 feferonka.

Okurky nakrájíme na kostičky, dáme do mísy do které přidáme nakrájenou cibuli, vegetu, cukr, ocet a feferonku, necháme do druhého dne uležet.Uleželý salát naskládáme do zavařovacích lahviček, uzavřeme a sterilujeme asi 10 minut.

Salát se špenátem

3 šálky zelených fazolek s česnekem, 350g steaku, 1 malá na kolečka nakrájená cibule, 2 lžíce oleje, 4 šálky hlávkového salátu, 2 šálky špenátu, 3 větší houby pokrájené na plátky, sůl, pepř.

Připravíme fazolky s česnekem. Steak osolíme, opepříme a usmažíme na tuku. Nakrájíme jej na proužky. V pánvi usmažíme cibulku do křupava. Houby ba jiné pánvi podusíme. Vše smícháme v míse a zalijeme zálivkou Dijon.

Paprikový salát s květákem

4-6 paprik, 1 menší cibule, 1 malý květák, půl citrónu, 2 lžíce oleje, půl šálku vody s octem, lžičku hořčice, sůl, cukr.

Očištěné papriky a cibuli jemně pokrájíme, pokropíme olejem a šťávou z citrónu a necháme asi hodinu proležet. Květák ovaříme, odcedíme a rozebereme na růžičky. Do šálku vody s octem přidáme hořčici, olej, dobře protřepeme a nalijeme na papriky a květák. Marinádu podle chuti přisolíme a přisladíme.

Paprikový salát s jablky

12 zelených paprika kapií, 4 středně velká jablka, 100g majonézy, 1 jogurt, sůl, citrónovou šťávu nebo ocet a pažitku.

Papriky zbavené semen nakrájíme na nudličky, přidáme oloupaná nastrouhaná jablka a promícháme s majonézou, kterou zjemníme jogurtem. Vše dochutíme sekanou pažitkou, případně trochu přisladíme.

Bavorský salát

Rýže, sterilovaný hrášek, sterilovaná červená kapie, sterilovaná kukuřice, cibule, olej, pepř.

Rýži uvaříme tak, aby se rozpadávala, pokapeme ji olejem a necháme vystydnout. Potom do ní zamícháme hrášek, nakrájenou kapii a kukuřici, nakrájenou cibulku. Promícháme. Z nálevů ze zeleniny vytvoříme sladkokyselý nálev, kterým salát ochutíme, dobře promícháme a opepříme.

Salát z brukve

4 brukve (kedlubny), 200g šunkového kolínka nebo Apola, 1,5 dl sladké smetany, 1 lžíce salátového oleje, sůl, citrónová šťáva, cukr, 1 lžíce jemně usekaných bylinek (petrželka, kopr, meduňka).

Oloupané brukve nakrájíme na nudličky nebo ustrouháme na hrubším struhadle. Uzeninu nakrájíme rovněž na nudličky. Smetanu rozmícháme s olejem, ochutíme solí, citrónovou šťávou a zjemníme cukrem. Vmícháme bylinky, nalijeme na brukev s uzeninou a promícháme. Po krátkém rozležení v chladničce p od pokličkou, podáváme k chlebu s máslem.

Salát červenožlutý

4rajčata, konzervičku sterilovaných kukuřičných zrn nebo 250g zrn vařených, 2 lžíce oleje, 1 lžíce estragonového nebo jiného bylinkového octa, 1 cibule, sůl, pepř, sekanou pažitku.

Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme okapaná kukuřičná zrna a drobně krájenou cibuli. Připravíme si zálivku z oleje, octa, soli a pepře, protřepeme a přelijeme jí salát. Povrch posypeme usekanou pažitkou.

Pórkový salát

4 pórky, 150g majolky, česnek podle chuti (až 5 stroužků).

Majolku smícháme s prolisovaným očištěným česnekem a do ní přidáme očištěný, omytý a nakrájený pórek. Dáme do chladna odležet a pak podáváme - třeba k rychlému kuřeti.

Lilky s koprem

500g lilků, 1 lžíce rozsekaného kopru, 1 lžíce oleje, pepř a sůl podle chuti.

Lilky omyjeme, osušíme a dáme ze všech stran opéci nasucho do trouby. Po opečení a zchladnutí je oloupeme, zbavíme jaderníku a rozkrájíme na nudličky, smícháme s koprem a ostatními přísadami. Podáváme s pečivem nebo k vařeným bramborům s libovým vařeným masem.

Salát z černé ředkve

100g černé ředkve, 100g mrkve, 100g jablk, 200g zelí, 1 cibule, sůl, pepř, olej, ocet, špetička cukru.

Ředkev a mrkev nastrouháme na jemno, jablka na hrubo, zelí a cibulku jemně nakrájíme. Pak vše promícháme, přidáme olej a ocet, osolíme, opepříme, ocukrujeme. Podle chuti dokořeníme , necháme hodinku odpočinout v chladu. Podáváme s toastem celozrnného pečiva.

Zeleninový salát s těstovinou

těstoviny, rajčata, papriky, případně salátová okurka, cibule, pepř, sůl, majonéza.

Běžným způsobem si uvaříme těstoviny (kolínka, vřetena, mušle). Mezitím si nakrájíme rajčata, papriky, cibuli popřípadě i okurku na drobné kousky. Připravenou zeleninu promícháme horkými těsto vinami, spojíme majolkou a ochutíme pepřem a solí. Můžeme podávat teplé i studené jako samostatný pokrm.

Salát z čínského zelí s jogurtem

2 hlávky čínského zelí, 30g cibule, 1 jablko, 4 lžíce jogurtu, 2 lžíce oleje, 1 lžíce cukru, petrželka, sůl.

Oprané hlávky nakrájíme na nudličky, přidáme k nim jemně usekanou cibuli a nastrouhané jablko, zbavené jádřince. Dobře promícháme a zakapeme olejem. Potom salát zalijeme jogurtem, podle chuti osolíme a přisladíme. Můžeme přikyselit.

Salát z čínského zelí

Čínské zelí, olivový olej, šťáva z 1 citrónu, hořčice, sůl, stroužky z celé hlavičky česneku.

Zelí rozebereme na listy a omyjeme. Pak je pokrájíme na proužky. Aby bylo zelí svěží a křehké, je dobré ho před nakrájením namočit na 10 minut do studené vody. Promícháme je se zálivkou a dáme ještě do chladna uležet. Asi po hodině podáváme. Zálivka: Očištěný česnek prolisujeme do půl šálku olivového nebo jiného kvalitního oleje na přípravu salátů, smícháme s hořčicí (podle chuti) a citrónovou šťávou a našleháme.

Salát "od tetinky"

Mrkev, celer, jablka, majolka, sůl.

Mrkev a celer nakrájíme na kostičky a dáme vařit do slané vody. Potom je zcedíme a přidáme na kostičky nakrájená syrová jablka, vše dobře promícháme. Z části vody, v níž se vařila zelenina, vytvoříme sladkokyselý nálev, zalijeme jím zeleninu a přidáme majolku. Salát tak trošku plave. Necháme ho uležet, složky si navzájem předají chuť. Jablky nešetříme.

Fazolový salát s pórkem

500g doměkka uvařených, scezených a vychlazených fazolí, sůl, pepř, kousek zelené petrželové natě, lžíce oleje, trochu octa, 1 pórek.

Pórek omyjeme, očistíme a pokrájíme na úzká kolečka. Smícháme s vařenými fazolkami, olejem, ochutíme a ozdobíme petrželkou. Podáváme vychlazený.

Hlávkový salát s jablky

1 hlávkový salát, 3 jablka, 50g ořechů, 1 houska, olej.

Rozebrané lístky salátu poklademe do mísy, posypeme nadrobno ořechy, na plátky nakrájenými jablky. Na kostičky nakrájenou housku osmažíme na oleji, nasypeme na salát a dobře promícháme.

Hlávkový salát s ředkvičkami

Pro 4 osoby - 2 hlávkové saláty, 1 svazek ředkviček, 2 malé cibulky, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva, kvalitní olej na saláty.

Umytý hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy, poskládáme do salátové mísy a po povrchu ozdobíme nakrájenou cibulkou a ředkvičkami. Osolíme, mírně opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Těsně před podáváním pokapeme kvalitním olejem.

Hlávkový salát s ředkvičkami a jogurtem

2 větší hlávky salátu, 10 ředkviček, 3 malé cibulky, nakrájená pažitka, 1 bílý jogurt.

Pod tekoucí vodou opláchneme rozebrané lístky salátu, rozložíme do misky, posypeme nakrájenými ředkvičkami, nakrájenou pažitkou a na tenké kroužky nakrájenými cibulkami. Zamícháme, pokapeme bílým jogurtem a podáváme s rohlíkem.

Hlávkový salát s mrkví

Pro 4 osoby - 2 hlávkové saláty, 2 mrkve, citrónová šťáva, voda, cukr, sůl.

Umytý hlávkový salát pokrájíme na nudličky a přidáme jemně nastrouhanou mrkev. Promícháme a zalijeme nálevem z vody, soli, a cukru. Opatrně promícháme a podáváme chlazené.

Mrkvový salát s křenem

400g mrkve, 100g křenu, sůl, cukr, ocet, voda, olej.

Očištěnou mrkev a křen jemně nastrouháme a smícháme. V troše vody rozmícháme sůl, ocet, cukr, několik kapek oleje a nalijeme na zeleninu.

Ředkvičkový salát

Pro 4 osoby - 3 svazky ředkviček, 1 svazek mladé cibule, voda, ocet, sůl, zelená petrželka nebo pažitka.

Umyté ředkvičky a cibuli nakrájíme na kolečka a zalijeme nálevem podle chuti. Po povrchu posypeme nadrobno nasekanou zelenou petrželkou nebo pažitkou.

Ředkvičkový salát s majonézou

4 svazky ředkviček, 150g majonézy, 2 lžíce jogurtu, pepř, pár kapek citrónové šťávy, cukr, sůl.

Oprané ředkvičky nahrubo nastrouháme, přidáme majonézu, zalijeme ochuceným jogurtem a promícháme. Necháme vychladit. Dětem můžeme salát zjemnit nastrouhanou mrkví.

Salát s červenou řepou

3-4 kousky střední červené řepy, 5 větších brambor, 1 větší cibuli, 2 hrsti fazolí, 5 naložených okurek, 1 větší mrkev, stolní olej, sůl, pepř, ocet.

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařenou na kostičky nakrájenou červenou řepu (vaří se dlouho),měla by byt měkká ale ne rozvařená. Pak přidáme doměkka uvařené fazole, jemně rozkrájenou cibuli, nakrájené okurky a nakrájenou uvařenou mrkev. Vše zalijeme trochou oleje, posolíme, opepříme, mírně doladíme chuť octem a všechno dobře promícháme. Necháme odstát a podáváme studené. Vhodné ke všem smaženým masům, zejména bílím, ale špatné to není ani ke karbanátkům.

Čočkový salát

1/4 kg čočky, cibule, sáček rozinek, trocha octa, soli, pepře, oleje, muškátového květu.

Čočku vaříme doměkka, pozor nepřevařit! Za tepla přidáme propláchnuté a nabobtnalé rozinky, nasekanou cibuli, možno i se zelenou natí, pepř, olej, sůl a ocet - trochu více, než je předpokládaná chuť, vstřebá se. nakonec posypeme špetkou muškátu.

 Převzato z http://www.blankaf.estranky.cz

 

 

Pokud se vám tento článek líbil, přidejte jej na

 

Související články:
Štrůdl z tvarohového těsta (04.09.2010)
Vegetariánské polévky (02.09.2010)
Recepty z Biozahrady (29.04.2010)
Sinice a řasy v potravě člověka - recepty (10.11.2009)
Jablečný dortík (18.11.2008)
Merlíkové bochánky (28.10.2008)
Hamu, papu - Kerkonošské kyselo (06.10.2008)
Saláty s ovocem (05.10.2008)
Zelená hořčice (02.10.2008)
Saláty pro masožravce (28.09.2008)
Saláty se sýrem (23.09.2008)
Zelné saláty (20.09.2008)
Čajová polévka (06.09.2008)
Hlávkový salát s jitrocelem (30.08.2008)
Vltavínové recepty (19.08.2008)
Hermelín a Vltavín pro masožravce (14.08.2008)
Hermelínové recepty (09.08.2008)
Grenadýrský pochod (28.07.2008)
Letní likéry Barbary Beckettové (25.07.2008)
Vaječná tlačenka (06.05.2008)
Obrácené koláče (05.05.2008)
Strouhaný tvarohový koláč (20.04.2008)
Slané koláče (12.12.2007)
Něco dobrého.. (11.12.2007)
Švestkové úlety (24.08.2007)
Další recepty z topinambur (21.08.2007)
Černý bez - bezinky (13.08.2007)
Nakládané ovoce (31.07.2007)
Brambory se zeleninou (23.07.2007)
Webmasterova pochoutka (21.07.2007)
Vietnamská polévka ze žlutých květů (01.07.2007)
Mu-sü-žou aneb nudličky s denivkou (02.06.2007)
Jarní recepty pro zdraví - černý bez (10.05.2007)
Šalamoun (04.05.2007)
Šoulet (27.04.2007)
Velikonoční nádivka Devatero sil (03.04.2007)
Pomazánka mňamka (25.03.2007)
Císařova pochoutka (20.03.2007)
Komínský plněný lančmít (15.03.2007)
Tomášův lančmít v sýru (13.03.2007)
Celerová polévka (07.03.2007)
Polévka z brambor (02.03.2007)
Jarní recepty pro zdraví – ptačinec žabinec (01.03.2007)
Špaldový pudink (20.02.2007)
Zeleninová krémová polévka (16.02.2007)
Ledvinky speciál (13.02.2007)
Maláí ze sójového masa (12.02.2007)
Kotlety s omítkou (10.02.2007)
Inspirace do kuchyně (04.02.2007)
Ořechová polévka (02.02.2007)
Orientální salát (01.02.2007)
Barbařiny domácí hořčice (30.01.2007)
Kedlubnový salát (29.01.2007)
Šípkový nápoj (28.01.2007)
Dědkův (pivní) guláš na burgundský způsob (27.01.2007)
Trojsýrová žemlovka (27.01.2007)
Rozbuchy (26.01.2007)
Zahradníkova pomsta a jiné česnekové pomazánky (25.01.2007)
Zelerová polievka netradične (24.01.2007)
Kuře na zelí (24.01.2007)
Jablkový závin od Marie (21.01.2007)
Zapečené cukety s kapustičkami (19.01.2007)
Ovesné cukroví (17.12.2006)
Pudinkové dortíčky (16.12.2006)
Sojové maso na karí (06.11.2006)
Banánové opojení (02.11.2006)
Sójové maso 2. (02.06.2006)
Sojové maso (31.05.2006)
Kuchařka z Hydeparku (16.03.2006)
Jamajská banánová kaše (28.12.2005)
Ital recepty (2.) (15.12.2005)
Ital is Vital (13.12.2005)
Ital recepty (1.) (13.12.2005)
Jamajské kokosové bonbóny (08.12.2005)
Jamajský mrkvový koláč (01.12.2005)
Řasy Kombu, Nori, Arame a Wakame (05.09.2005)
Řasy potravinou (02.09.2005)
Táborový jídelníček (5.) (04.05.2004)
Táborový jídelníček (4.) (02.05.2004)
Táborový jídelníček (3.) (30.04.2004)
Táborový jídelníček (2.) (29.04.2004)
Táborový jídelníček (1.) (27.04.2004)
Pracovní postupy při přípravě zdravé výživy (24.11.2003)
Vegetariánský jídelníček (10.11.2003)
[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0] 1 2 3 4 5
Celý článek | Zpět | Komentářů: 0 | Informační e-mailVytisknout článek


Komentovat článek     

Pro přidávání komentářů musíte být čtenář registrovaný a přihláąený a mít nastavený odběr info-mailů.


 

NAHORU | Hlavní stránka

kulatý roh  Sdružení za obnovu národní suverenitykulatý roh

Kudy z krize


kulatý roh  Přihlášený čtenářkulatý roh

Uživatelské jméno:

Heslo:




Registrace nového čtenáře!


kulatý roh  Aktualitykulatý roh
16. 01. 2022:

Policista Tomáš Ježek: Jsme cenzurováni. Pozvali mě do ČT, udělali jsme dvacetiminutový rozhovor, a nakonec z toho odvysílali 10 vteřin, a to tak, aby to vypadalo, že nemám argumenty.

Celý článek...


09. 01. 2022:

Genmjr. v. v. Ing. Hynek Blaško: "...Je naprosto neuvěřitelné, že strana, která ve volbách, když se to rozpočítalo, získala asi 1,48 % hlasů celkového objemu hlasů těch, kdo volili slepenec Pirátů a Starostů, mají tři ministerstva. Kde to žijeme? Co to s námi hrají za hru? A tento pán (Lipavský) by byl schopen nás zavléct do válečného konfliktu raz dva. Jeho kecy jsou neuvěřitelné a on v nich pokračuje dál. My proti sobě potřebujeme štvát Rusko? My proti sobě potřebujeme štvát Čínu ještě více, než jsou naštvaní teď? V naší české zahraniční politice by měl nastoupit realismus, reálné vyhodnocení, analýza našich postojů, vztahů, a z toho by se mělo vycházet. Patříme na Západ? My jsme ve středu, nepatříme ani na Východ, ani na Západ – a toho, že jsme střed, bychom si měli být vědomi a podle toho postupovat..."

Celý článek...


09. 01. 2022:

Herec Ivan Vyskočil: "...když se jistá dáma z EU, také veleduch, rozepsala o zásadách korektní řeči v EU. Nepoužívat křestní jména, nepoužívat slovo Vánoce, nestavět jesličky atd. Scházelo už jen to, že v rámci nové doktríny by u jesliček, namísto Josefa a Marie, stáli dva teplí hoši jménem Tárik a Azíz. (Obávám se, že se takového doporučení ještě brzy dočkáme.) K tomu paní Langšádlová přispěchala s obhajobou, že to přece ještě není schválené. Místo aby řekla, že takovou kravinu snad nikdo nemůže ani vypustit z pusy, anebo aspoň mlčet! Né!! Cítila povinnost se zavděčit a přispěchala s obhajobou blbosti..."

Celý článek...


30. 12. 2021:

Ivan Hoffman: "Je zjevné, že většina občanů respektuje pandemická opatření ne proto, že by byla přesvědčena o jejich účinnosti a užitečnosti, ale proto, že nechce mít problémy.
A strach z represe je spolehlivým indikátorem nesvobody. Ptáte se mne na paralely, ale myslím, že musíme zmínit hlavně rozdíly. Na rozdíl od minulého režimu, kdy propaganda fungovala na úrovni lovců mamutů, představuje dnešní vymývání mozků úplně jiný civilizační level. Současný režim má k dispozici nevídané prostředky ke sledování občanů, monitorování jejich postojů.
Dnešní mocní disponují algoritmy, které umožňují cílenou adresnou manipulaci. Občan dnes také čelí nesrovnatelně silnějšímu ekonomickému tlaku, je zpravidla lapen do dluhové pasti, ze které není úniku. A zcela zásadní rozdíl je mezi někdejším zdravotnictvím, kterému šlo o vyléčení nemocného, a zdravotnictvím dnešním, byznysovým, ve kterém jde o vydělávání peněz léčením, a někdy dokonce pouhým předstíráním léčení, kdy uzdravený pacient, anebo nezaočkovaný člověk představuje ušlý zisk...
"

Celý článek...


25. 12. 2021:

Vidlák: "Tak jsem se včera dozvěděl, že máme křesťanskou vládu. Vzhledem k tomu, jak moc jsme ateistická země, tak se nám ke katolíkům hlásí sedm členů vlády, dokonce i ten Bartoš jakožto ultraliberál se hlásí k husitům a náš skvělý ministr zahraničí se hlásí ke starokatolíkům (a Hamásu)...
...Žijeme opravdu v hybridní době. Křesťanská vláda bude šetřit = bude se chovat asociálně a největší asociál bude muset být předseda KDU Jurečka jakožto ministr sociálních věcí. Starokatolík (a Hamásovec) bude bubnovat do války s Ruskem a říkat tomu mír, Husita a antifák v jednom bude adorovat ojrokomisařku, která se snaží zrušit slovo Vánoce, katolíci z TOPky budou horovat za přijetí muslimských migrantů, kteří se záhy začnou cítit uráženi křesťanskými symboly a Petr Fiala na to bude zírat jako na zjevení a později se bude tvářit jako Boží umučení...
"

Celý článek...




WebArchiv - archiv českého webu        optimalizace PageRank.cz       Bělehrad.Cz      Výrobky z konopí a bio bavlny - URBANSHOP     

Tento web byl vytvořen prostřednictvím phpRS v2.8.3a - redakčního systému napsaného v PHP jazyce.
Aby bylo legislativě EU učiněno zadost, vezměte na vědomí, že tento web využívá cookies, jako naprostá většina všech stránek na internetu. Dalším používáním webu s jejich využitím souhlasíte.

Redakce neodpovídá za obsah článků, komentářů ke článkům a diskusí ve Fóru,
které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce.
Pro zpoplatněné weby platí zákaz přebírání článků z Jitřní země!